Vacature Glaszetter/monteur

Glaszetter/monteur

40 uur

 Als glaszetter/monteur werk je zelfstandig aan onze renovatieprojecten in de gehele Randstad. Een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is. Lees snel verder!

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12

Glas Van Veen

Glas Van Veen is specialist in leveren en plaatsen van beglazing. Al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij zijn leverancier, plaatsingsbedrijf en kenniscentrum voor alle glasprojecten. 

Onze onafhankelijkheid waarborgt de juiste glasoplossing in techniek en prijs. wij bieden vanuit ons bedrijfspand in Woerden de gehele Randstad.

Wat maakt het beroep glaszetter zo leuk?

Elke dag werken we met Glas Van Veen aan mooie en uitdagende projecten. Naast afwisselend werk, biedt Glas Van Veen ook genoeg mogelijkheden voor persoonlijke groei!

Werkzaamheden op het project
70%
Voorbereidende werkzaamheden
15%
Contact met klant/bewoners
15%

Wat ga jij doen?

Wij zoeken een zelfstandig glaszetter voor onze renovatieprojecten in de gehele Randstad. Je bent een betrouwbare vakbekwame glaszetter met een kritische kijk op kwaliteit en veilige uitvoering van de renovatieprojecten. Dit is een afwisselende uitdagende functie in ons montage team met veel ontwikkelingsmogelijkheden

Jouw profiel

Jij bent gedreven, flexibel, stressbestendig en hebt een hoog improvisatievermogen. Door weer en wind werk jij gerust door!

Stel direct je vraag

Robert Eikelboom

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij?

Feitjes over Glas Van Veen

Het team van Glas Van Veen Woerden

Je komt te werken in een team met betrokken en ervaren collega’s!

Stap 1

Werkvoorbereider/
calculator

Hier ben je verantwoordelijk voor de offerteaanvragen

Stap 2

Uitvoerder

Je werkt samen met het montage team en begeleidt glasmonteurs

Stap 3

Projectleider

Je geeft leiding en begeleidt je teams zowel binnen als buiten

Kom jij bij team Glas Van Veen?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze te gekke uitdaging? Kom koffie drinken in ons mooie nieuwe pand of stuur jouw motivatie en CV naar robert@glasvanveen.com

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Eikelboom 06 – 4692 5724

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12