Vacature Projectleider

Projectleider

32-40 uur

Als Projectleider ben je buiten het begeleiden van je montage team en de realisatie ook financieel verantwoordelijk en krijg je de vrijheid om te ondernemen in het verwerven van nieuwe opdrachten.

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12

Glas Van Veen

Glas Van Veen is specialist in leveren en plaatsen van beglazing. Al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij zijn leverancier, plaatsingsbedrijf en kenniscentrum voor alle glasprojecten. 

Onze onafhankelijkheid waarborgt de juiste glasoplossing in techniek en prijs. wij bieden vanuit ons bedrijfspand in Woerden de gehele Randstad.

Met veel plezier werk ik bij Glas Van Veen, het werk is afwisselend en uitdagend. Het is fijn om in een betrokken en groeiend team te werken!

Begeleiden Montage Team
25%
Uitvoering project
40%
Contact opdrachtgever
20%
Procesverbetering
15%

Wat ga jij doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het inkopen van de benodigde materialen en arbeid, het aan-sturen van het montage team (uitvoerder, werkvoorbereider en voorman glaszetter). Je zorgt ook voor het optimaliseren en monitoren van de materialen op de renovatieprojecten.

Het contact onderhouden met de opdrachtgever valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot zorg je ook voor het inmeten en het digitaal uitwerken en bestellen van de materialen.

Jouw profiel

Gedurende het project durf je je eigen koers te varen en probeer je altijd te verbeteren. Een dynamische functie in een snel ontwikkelde organisatie!

Stel direct je vraag

Robert Eikelboom

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij?

Feitjes over Glas Van Veen

Het team van Glas Van Veen Woerden

Je komt te werken in een team met betrokken en ervaren collega’s!

Kom jij bij team Glas Van Veen?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze te gekke uitdaging? Kom koffie drinken in ons mooie nieuwe pand of stuur jouw motivatie en CV naar robert@glasvanveen.com

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Eikelboom 06 – 4692 5724

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12