Sinds 1980

Glas van Veen is al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf.

Wij werken flexibel en efficiënt voor alle glasprojecten!

Glasmonteur, glasmontage, glaszetter, werken bij Glas Van Veen Woerden
Glasmonteur, glasmontage, glaszetter, werken bij Glas Van Veen Woerden
Glasmonteur, glasmontage, glaszetter, werken bij Glas Van Veen Woerden

Sinds 1980

GLAS VAN VEEN wordt in 1980 opgericht als A.L. van Veen Glasspecials door A (Arie). L. van Veen. In 1998 bij de opening van een nieuw bedrijfspand aan de Trasmolenlaan in Woerden zegt hij tegen de journalist van de Woerdense Courant. “Er is geen milieuvriendelijker product dan glas, als grondstof heb je niet meer nodig dan zand en soda en je kunt het oneindig recyclen.” In een interview met ‘Glas in Beeld’ in 2011 spreekt van Veen zijn bewondering uit voor een geavanceerde brandwerende glassoort uit Zwitserland die zijn bedrijf in Nederland introduceert. Ook geeft hij zijn kijk op de manier waarop je een onderneming runt: ‘Wij willen zaken doen op basis van vertrouwen en kwaliteit. Als je zo met elkaar omgaat, win je op lange termijn altijd.

Glaszetters met slagkracht

Inmiddels kunnen we ons met ruim veertig jaar kennis en ervaring glasspecialist noemen. In die tijd hebben we een uitstekende reputatie als projectorganisatie opgbouwd.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – Glas Van Veen neemt verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Op meerdere gebieden zetten wij ons in op een betere leefomgeving. We verwijzen u graag door naar moederbedrijf Valutum om verder te lezen hoe wij dit doen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO, Valutum

Bedrijfsvideo

Leer Glas Van Veen achter de schermen kennen