Vacature Uitvoerder

Uitvoerder

40 uur

Als Uitvoerder heb je een afwisselende job. Het is een dynamische doorgroei functie in een snel ontwikkelde organisatie!

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12

Glas Van Veen

Glas Van Veen is specialist in leveren en plaatsen van beglazing. Al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij zijn leverancier, plaatsingsbedrijf en kenniscentrum voor alle glasprojecten. 

Onze onafhankelijkheid waarborgt de juiste glasoplossing in techniek en prijs. wij bieden vanuit ons bedrijfspand in Woerden de gehele Randstad.

Ik vind de afwisseling van zelfstandig, maar ook het werken in een team heel fijn. Elke dag mag ik werken aan diverse projecten, met ieder zijn eigen uitdaging!

Inmeten projecten
40%
Uitvoering projecten
40%
Contact opdrachtgever/Montage team
10%
Procesverbetering
10%

Wat ga jij doen?

Samen met het montage team bereidt jij de nieuwe beglazingsprojecten voor. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de glasmonteurs op onze renovatiewerken.

Het inmeten en digitaal uitwerken en bestellen van de materialen (glas, glaslatten, ventilatieroosters etc.) vallen ook onder jouw werkzaamheden net zoals het optimaliseren en monitoren van de materialen op de renovatieprojecten.

Jouw profiel

Jij hebt een analytisch denkvermogen, bent gedreven, flexibel en stressbestendig. Snel schakelen is voor jou geen probleem, je hebt een hoog improvisatievermogen.

Stel direct je vraag

Robert Eikelboom

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij?

Feitjes over Glas Van Veen

Het team van Glas Van Veen Woerden

Je komt te werken in een team met betrokken en ervaren collega’s!

Stap 1

Uitvoerder

Je werkt samen met het montage team en begeleidt glasmonteurs​

Stap 2

Projectleider

Je geeft leiding en begeleidt je teams zowel binnen als buiten​

Kom jij bij team Glas Van Veen?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze te gekke uitdaging? Kom koffie drinken in ons mooie nieuwe pand of stuur jouw motivatie en CV naar robert@glasvanveen.com

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Eikelboom 06 – 4692 5724

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12