Glasmontage renovatie

Professionele glasmontage in de renovatie

Slagkracht voor grotere projecten in bouw en renovatie

Calculatie Glas Van Veen projecten

Glasmontage renovatie

Wij leveren en monteren voor grotere bouwprojecten. Bijvoorbeeld in de rol van hoofdaannemer bij grotere glasrenovatieprojecten van woningbouwcorporaties en als onderaannemer bij gebouwrenovaties en nieuw-bouwprojecten. Ons bedrijfsonderdeel glasmontage hebben we erop ingericht om dergelijke opdrachten effectief en verantwoord aan te pakken. In onze project-portfolio staat een selectie door ons uitgevoerde projecten.

Breed assortiment

Uiteraard worden naast het plaatsen van de juiste beglazing in de bestaande of nieuwe houten, aluminium, stalen en kunststof raam- en deursystemen ook glasgerelateerde producten en diensten geleverd en gemonteerd. Download via onderstaande button de PDF met meer informatie over ons assortiment.

Dit is ook Glas Van Veen

Asbestsanering bij glasrenovatie
Asbest verwijderen

Asbestsanering

Wij werken nauw samen met gespecificeerde bedrijven in asbestverwijdering, vooral specifiek gericht op de gevel. Een groot deel van ons team is DAV SC 520 gediplomeerd.

Maak gebruik van deze dienst
Bewoners belangen bij glasmontage renovatie.
Bouwwerken maak je samen

Bewoners belangen

Bij veel renovatie werken is er sprake van blijvende bewoning gedurende de werkzaamheden. Glas Van Veen denkt mee en houdt rekening met de bewonersbelangen.

Neem contact met ons op

Direct een offerte aanvragen?

Maak snel en geheel vrijblijvend een afspraak.