Zonwering in isolatieglas

Speciaal glas wat volledige bescherming biedt tegen de zon, vuil, stof en weers-omstandigheden.

Glas Van Veen levert en plaatst zonwering in isolatieglas. Een mooie oplossing voor kantoren, woningen en andere ruimtes.

Calculatie Glas Van Veen projecten

Zonwering in isolatieglas

Bij dit systeem is de zonwering geïntegreerd in het isolatieglas. De zonwering bevindt zich in de compleet afgesloten ruimte tussen het glas, waaronder volledige bescherming van de zonwering tegen vuil, stof en weers-omstandigheden worden gegarandeerd.  De systemen behoeven geen onderhoud en hebben uitstekende zonwerende en privacy beschermende eigenschappen voor binnen en buiten. Dit zonweringssysteem kan in verschillende kleuren en manieren toegepast worden, zoals lamellen, plissé gordijnen en rolgordijnen. Het systeem kan zowel handmatig als geautomatiseerd werken.

Klinische ruimtes

Dit glas wordt bijvoorbeeld toegepast bij klinische ruimtes, zodat er minder tot geen kans is op bacteriën. Het kan ook als interieuroplossing gebruikt worden wanneer je zowel een transparante als een afscheidende ruimte wil creëren. Beide zijn met deze oplossing mogelijk. Het toepassen van dit glas gebeurt bij kantoren, bedrijven en particulieren.

Onze ervaring

Wij leveren en plaatsen de zonwering in isolatieglas. Wij hebben alle kennis in huis voor de juiste oplossing in prijs en kwaliteit. Daarnaast kunnen wij het systeem vakkundig plaatsen en aansluiten. Met onze vast leverancier Screenline® garanderen wij het perfecte resultaat.

Direct een offerte aanvragen?

Maak snel en geheel vrijblijvend een afspraak.