Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

32-39 uur

Wil jij aan de slag als Werkvoorbereider in een snel ontwikkelende organisatie? Ben jij een echte regelaar en teamplayer die houdt van een afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12

Glas Van Veen

Glas van Veen is specialist in het leveren en plaatsen van beglazing voor grootschalige projecten. Al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij zijn leverancier, plaatsingsbedrijf en kenniscentrum voor alle glasprojecten.

Onze onafhankelijkheid waarborgt de juiste glasoplossing in techniek en prijs. Wij bedienen vanuit ons nieuwe bedrijfspand in Woerden de gehele Randstad.

Elke dag werken we met Glas Van Veen aan mooie en uitdagende projecten. Naast afwisselend werk, biedt Glas Van Veen ook genoeg mogelijkheden voor persoonlijke groei!

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider is geen werkdag hetzelfde! Je houdt je met verschillende facetten van onze projecten bezig waardoor je een sleutelpositie hebt binnen het projectteam. Zo bereid jij de technische en organisatorische aspecten van het werk voor, door ervoor te zorgen dat het nodige materiaal/materieel aanwezig is en de juiste medewerkers op de juiste plek zijn. Je staat stevig in je schoenen en staat ervoor in dat de werkzaamheden naar planning worden uitgevoerd en de afstemmingsafspraken met betrokken partijen worden nageleefd. Daarnaast onderhoud je het contact met de betrokken partijen. Dit alles doe je in samenwerking met de Uitvoerder en Projectleider, waarin jij een onmisbare schakel bent. Samen komen jullie tot mooie projectresultaten!

Wat breng jij mee?

Jij bent gedreven, flexibel, stressbestendig en hebt een hoog improvisatievermogen. Door weer en wind werk jij gerust door!

Stel direct je vraag

Robert Eikelboom

Hierboven staan onze wensen, maar als je niet 100% matcht en je dit vak erg interessant vindt, laat het ons dan ook weten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij?

Feitjes over Glas Van Veen

Het team van Glas Van Veen Woerden

Je komt te werken in een team met betrokken en ervaren collega’s!

Kom jij bij team Glas Van Veen?

Ben je enthousiast geworden over onze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@valutum.eu en wellicht word je onze nieuwe collega! Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Robert Eikelboom (+31 (0)6 46 92 57 24).

Glasgroothandel, Glas Van Veen. Centraal gelegen A12