Constructief glas en Interieurglas

Dit is specifiek glas dat onderdeel is van een (draag)constructie. Interieurglas wordt breed toegepast voor esthetische en functionele doeleinden.

Constructief glas wordt toegepast voor: gevels, zoals uitvalschermen, beloopbaar glas, dakconstructies, binnenwanden. Kortom; constructief glas wordt gebruikt in veel bouwwerken en bouwtoepassingen.

Calculatie Glas Van Veen projecten

Constructief glas

Glas Van Veen heeft met name door haar eigen jarenlange projectmontage een brede ervaring opgedaan met onderstaande constructieve glasproducten. De meeste producten worden op maat ontworpen en gemaakt. Wij adviseren hierover als glasspecialist. Samen met jou stemmen wij de constructieve componenten af en zorgen wij voor het perfecte resultaat. 

Toepassingen van constructief glas

Hieronder een greep uit de mogelijkheden

Interieurglas

Door de zeer snelle ontwikkeling in geprint glas zijn de mogelijkheden onuitputtelijk voor het onderscheidende en decoratieve vermogen in een ruimte. Bij zowel transformatie als nieuwbouw van hotels zijn er veel mogelijkheden voor het toepassen van interieurglas. Met de opdrachtgever zoeken wij binnen het vastgestelde budget naar de juiste onderscheidende product- en materiaal keuze.

Hieronder een greep uit de talloze interieurbeglazingen die Glas Van Veen levert en monteert:

Direct een offerte aanvragen?

Maak snel en geheel vrijblijvend een afspraak.