Over ons

Glas Van Veen is al meer dan 40 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij werken flexibel en efficiënt voor alle glasprojecten.

Over ons

In onze eigen snij-, productie- en voorraadhallen hebben wij een breed assortiment op voorraad van verschillende soorten glas, waaronder enkelglas, gelaagd glas en brandwerend glas. Met onze onafhankelijkheid waarborgen wij de juiste glasoplossing in techniek en prijs. Onze medewerkers volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de markt, waardoor wij de passende glastechnische oplossing kunnen bieden. Wij opereren centraal vanuit Woerden op de zakelijke en particuliere (geen plaatsing) markt ) in de Randstad en omgeving.

Op velerlei manieren vinden wij duurzaamheid belangrijk. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door het stellen van een MVO-beleid. Dit doen wij mede door onze deelname bij Bouwend Nederland en ons certificaat voor de CO2-Prestatieladder. Daarnaast bieden wij werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door samen te werken met De SamenwerkingsUnie. Als gecertificeerd bedrijf laten wij zien dat wij werken met vakbekwame en opgeleide medewerkers.

Betrouwbaar

Glas Van Veen is een professioneel glasbedrijf waarbij wij het persoonlijke contact met onze klanten belangrijk vinden. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen en “afspraak is afspraak“.

Vakkundig

Glas Van Veen werkt met een vakkundig en ervaren team. Wij zijn een professioneel, gecertificeerd en kennis gedragen glasbedrijf. Wij gaan altijd voor gedegen resultaat met de juiste glasoplossingen.

Betrokken

Bij Glas Van Veen voelen wij ons betrokken bij onze klanten, leveranciers, collega’s en dus ons werk. Met onze open en transparante cultuur waarborgen wij de klanttevredenheid.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten of heeft u een vraag?

Particulieren verkoop stopt!

Glas Van Veen stopt per 01-01-2023 met particulieren verkoop. Wij zullen ons dan volledig op zakelijke verkoop richten.


This will close in 10 seconds