MFA sportcentrum Rozenburg

MFA sportcentrum Rozenburg

Omschrijving

Nieuwbouw met 400 m2 specifieke HR++ warme edge beglazing met verschillende aanvullende glascomponenten voor balvastheid, letstelbeperking, brandwerend EW60 en zwembadtoepassingen in grotendeels Jumbo formaat tot 800 kg per ruit. Gecompliceerde plaatsing met extra materieel als spieringkraan, minirups, autolaadkraan, grote accuzuigers, zware evenaar en specifieke “steker” voor grote overstek en “terughalen” van grote ruiten vanwege binnen beglazing. Ruitafmetingen tot 5200 breedte en 3800 hoogte. (opdrachtgever: Bouwbedrijf De Vries en Verburg).

Wij hebben 10 mm gehard glas gemonteerd met een afbeelding. De tien unieke afbeeldingen zijn met een digitale druktechniek op de ruiten geprint en vervolgens is de verf bij het hardingsproces in de toplaag van het glas versmolten. Hierdoor zijn de contouren strak en zijn de afbeeldingen niet te verwijderen.

In het pand hebben we ook een spiegelwand gerealiseerd. De wand is 5 meter hoog en 7 meter breed. De spiegels vormen een volledig vlakke wand als de deuren gesloten zijn. Er is hiervoor 35 m² met 8 mm verzilverd blank floatglas aangebracht op een houten achterwand.

Uitvoering

December 2015 – maart 2016

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?