Blog
apr 16

GLAS VAN VEEN onlangs FSC® gecertificeerd !

Werken met GLAS VAN VEEN als partner voor montage in nieuwbouw, renovatie, transformatie en interieurtoepassingen, zowel klein- als grootschalig, is kiezen voor ontzorgen voor een marktconforme prijs. Extra aandacht gaat uit naar veilige bouwplaats inrichting, steigerwerk, aan- en afvoer en optimale samenwerking met alle betrokken projectpartners.

Bij renovatie en transformatie is ons aanbod van producten en diensten nog uitgebreider dan alleen sec glas plaatsen met o.a. specifieke roosters, hardglazen klepramen, noodzakelijke kozijnaanpassingen, eventuele asbestsanering, monumentale borging van oudere panden en bewonersbegeleiding. GLAS VAN VEEN vervangt meestal ook de verouderde latten door nieuwe normconforme houten glaslatten.

Vanzelfsprekend werken wij zo “groen” mogelijk en in aansluiting op onze certificaten voor Vlakglasrecycling en CO2 reductie bieden wij voor grootschalige renovatiewerken onze glaslatten nu FSC® gecertificeerd aan. De initiële externe audit werd recent succesvol ondergaan met directe  inschrijving, SKH-COC-000604, als een van de eerste glasbedrijven in Nederland! GLAS VAN VEEN levert met deze ontwikkeling een noodzakelijke bijdrage aan Verantwoord & Duurzaam Bosbeheer (FORESTS FOR ALL FOREVER). Voor nadere informatie zie www.FSC.nl

Particulieren verkoop stopt!

Glas Van Veen stopt per 01-01-2023 met particulieren verkoop. Wij zullen ons dan volledig op zakelijke verkoop richten.


This will close in 10 seconds