Blog
dec 17

Glas Van Veen specialist in brandwerende beglazing: verlenging Pyroguard licentie

Glas Van Veen BV heeft een jarenlange expertise opgebouwd in adviseren, leveren en/of plaatsen van brandwerende beglazing, zowel in enkel als in isolatieglas.

Vandaag werd onze Pyroguard licentie na een positieve audit door Mark van Tilborg van Pyroguard  verlengd. Het Pyroguard Impact is al jaren een standaard voorraad product dat voor een tweezijdige  EW30 2(B)2 toepassing snel gesneden en geleverd kan worden.

Project-, gevel- en zelfs afmetingsafhankelijk wordt gewerkt met beglazingen van alle Europese glasconcerns als AGC, Pyroguard, Saint Gobain-Vetrotech, Heroglas en Trösch.

Bij alle producenten zijn toepassingsafhankelijk meerder beglazingstypen leverbaar; laminaten met silicaat, epoxy giethars en NANO gel, maar ook gehard gecoate varianten.

Van 2008 tot 2012 was Glas Van Veen BV exclusief agent voor de Nederlandse markt van Trösch Glas voor de Fireswiss silicaatbeglazingen. Doordat de landelijke dekking in de praktijk qua uitlevering niet mogelijk bleek, zijn er vanaf 2012 een aantal agenten aangesteld. Mede op basis van deze unieke licentie en loopbaanervaringen van een aantal collega’s bij diverse glasconcerns en glasgroothandels is er een brede praktische kennis van brandwerende beglazing maar ook van andere veiligheids- en beveiligingsbeglazing. 

Particulieren verkoop stopt!

Glas Van Veen stopt per 01-01-2023 met particulieren verkoop. Wij zullen ons dan volledig op zakelijke verkoop richten.


This will close in 10 seconds