De Glaspartner voor interieurbouwers

Glas Van Veen denkt mee met de interieurbouwer

Van ontwerp tot oplevering

Glas Van Veen is er voor de interieurbouwer (en interieurontwerper), van ontwerp tot oplevering. Aan de hand van de wensen van de eindgebruiker en de beschikbare ruimte helpt Glas Van Veen om al op de tekentafel tot een toepasbaar ontwerp in glas te komen, waarbij het toegepaste glas volledig voldoet aan de gestelde eisen. Daar stopt de hulp echter niet. Ook bij de montage van de glazen wanden kan er gebruikt gemaakt worden van de expertise van Glas Van Veen. Wat te denken van situaties waarin er glas bijgeplaatst moet worden, of een schade aan glas verholpen dient te worden? Een telefoontje naar ons is voldoende en het wordt geregeld.

Absoluut maatwerk in ruimtelijke beglazing

Glas Van Veen werkt uitsluitend met ervaren vakmensen. Experts die het vervangen van al het glas van een gebouw met net zoveel zorg omringen als bij het vervangen van het glas in een enkel raam. Als VVE-beheerder of -voorzitter volstaat het om de opdracht te verstrekken, daarna heb je geen omkijken naar het werk. In een wereld waar het ambacht langzaam verdwijnt, daar brengt Glas Van Veen de nodige expertise mee naar het werk. Tevreden klanten zijn onze grootste drijfveer en als de eigenaren in het gebouw tevreden zijn, dan mag jij dat ook zijn.

Waar kun je ons glas tegenkomen?

  • Kantoortransformaties
  • Kantoorrenovaties
  • Nieuwbouw van kantoren
  • Zorgcentra
  • Openbare gebouwen
  • Hotels
  • Wellness centra
  • Residentiële markt

Ook gebogen glazen wanden

Glas Van Veen maakt het onmogelijke mogelijk. Laat je als interieurontwerper niet tegenhouden in je creativiteit. Wie in een interieur graag een glazen wand wil toepassen die in een curve loopt, kan dit met Glas Van Veen realiseren. Voor de interieurbouwer betekent samenwerken met ons dus een toegevoegde waarde. Er zijn nauwelijks restricties meer aan de ontwerpvrijheid en er is altijd de zekerheid dat het project naar behoren en volgens de gestelde specificaties wordt uitgevoerd!

Waarom meer glas gebruiken als interieurbouwer?

De traditionele kantoortuin is verleden tijd. Ooit uitgevonden om medewerkers in een open ruimte te laten werken en zo van het ‘hokjesgevoel’ af te komen, blijkt uit onderzoek dat mensen in een open ruimte bij elkaar zetten, achter een halfhoog schot, voor stress en onproductiviteit zorgt. In de huidige tijd, waarin de coronamaatregelen andere eisen stellen aan samenwerken op kantoor, zijn glazen scheidingswanden helemaal ideaal. De oude kantoortuin had echter wel één pluspunt: de openheid van de ruimte die ervaren werd.

De oplossing om te genieten van het beste van twee werelden is er gelukkig: glas. Elke interieurontwerper en interieurbouw krijgt regelmatig de vraag om bij een kantoorrenovatie of een nieuw in te richten kantoor glazen wanden te plaatsen. Zo kan een kantoorruimte haar open karakter behouden, maar toch individuele werkplekken verschaffen. Meer privacy nodig? Bijvoorbeeld bij een volledig beglaasde vergaderruimte? Geen probleem. Met het juiste glas, voorzien van speciale folie, blijft de akoestiek onder controle en worden medewerkers (tijdelijk) aan het zicht onttrokken. Bouwen met glas in het interieur vraagt om specialisme. Daarom is het goed om te weten dat Glas Van Veen haar kennis graag deelt en glas kan leveren dat volledig aan de wensen van de opdrachtgever voldoet.

Glas Van Veen als verlengstuk van je bedrijf

Glas Van Veen helpt graag bij ‘papieren zaken’. Of het nu gaat om een subsidie aanvraag voor dubbel glas, het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan of het aantonen van verbeterde isolatiewaarden (bijvoorbeeld voor het aanvragen van een nieuw energielabel), wij staan je met raad en daad terzijde.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, voor advies, een beoordeling van een ontwerp of voor een aantrekkelijke offerte. Als interieurbouwer gaat er een nieuwe wereld voor je open, wanneer je de eindeloze mogelijkheden van glas in het interieur ontdekt. Daarmee creëer je in een drukke markt het onderscheidend vermogen dat nodig is om in beeld te blijven. Glashelder.

Neem daarvoor contact op met Robert Eikelboom:

Email: Robert@glasvanveen.com
Telefoon nummer: 06 46 92 57 24

Neem direct contact op

Glas Van Veen projectleider

Robert Eikelboom – Projectleider

Bent u geïnteresseerd in een onze producten of heeft u een vraag?

Particulieren verkoop stopt!

Glas Van Veen stopt per 01-01-2023 met particulieren verkoop. Wij zullen ons dan volledig op zakelijke verkoop richten.


This will close in 10 seconds