Certificering

Wij volgen de ontwikkelingen op de markt. Als gecertificeerd bedrijf laten wij zien dat wij werken met vakbekwame en opgeleide medewerkers.

GBO vakcertificaat

Glasbrancheorganisatie Nederland maakt zich sterk voor de leden en het vak certificering, waarbij zij een belangrijke kwaliteitsslag hebben gemaakt. Certificeren is de garantie voor vakmanschap en veilig werken. Opdrachtgevers stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met het vak certificaat van GBO laten wij zien dat wij uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers werken. Dat betekent dat niet alleen de kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt. Ook dat eventuele faalkosten tot een minimum beperkt worden. Kortom, zaken waarmee vakmanschap zichtbaar wordt gemaakt en GBO-leden zich onderscheiden van hun concurrentie.  Glas Van Veen werd als een van de eerste GBO leden getoetst en gecertificeerd door het GBO.

gbo certificaat

Erkend leerbedrijf

Bij Glas Van Veen kunnen mbo-studenten leren in de praktijk. Daarmee zijn wij een ‘erkend-leerbedrijf’. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het onderwijs met de arbeidsmarkt.

Wij zijn ook CO2 gecertificeerd

Presentatieladder

Als belangrijk onderdeel van ons MVO beleid zet Glas Van Veen zich in om CO2-uitstoot te reduceren. Dit betekent het streven naar een substantiële energie-efficiëntie op de eigen werkvloer en bij projecten. Hiervoor gebruikt Glas Van Veen de CO2-Prestatieladder. De externe leveranciers en partners worden hier zo nodig ook bij betrokken. Wij zijn voor niveau 3 op de ladder gecertificeerd. Bekijk hier de stukken in het kader van de CO2-Prestatieladder.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten of heeft u een vraag?

Particulieren verkoop stopt!

Glas Van Veen stopt per 01-01-2023 met particulieren verkoop. Wij zullen ons dan volledig op zakelijke verkoop richten.


This will close in 10 seconds