Certificering

Wij volgen de ontwikkelingen op de markt. Als gecertificeerd bedrijf laten wij zien dat wij werken met vakbekwame en opgeleide medewerkers.

GBO vakcertificaat

Glasbrancheorganisatie Nederland maakt zich sterk voor de leden en het vak certificering, waarbij zij een belangrijke kwaliteitsslag hebben gemaakt. Certificeren is de garantie voor vakmanschap en veilig werken. Opdrachtgevers stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met het vak certificaat van GBO laten wij zien dat wij uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers werken. Dat betekent dat niet alleen de kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt. Ook dat eventuele faalkosten tot een minimum beperkt worden. Kortom, zaken waarmee vakmanschap zichtbaar wordt gemaakt en GBO-leden zich onderscheiden van hun concurrentie.  Glas Van Veen werd als een van de eerste GBO leden getoetst en gecertificeerd door het GBO.

gbo certificaat

Erkend leerbedrijf

Bij Glas Van Veen kunnen mbo-studenten leren in de praktijk. Daarmee zijn wij een ‘erkend-leerbedrijf’. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het onderwijs met de arbeidsmarkt.

Wij zijn ook CO2 gecertificeerd

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten of heeft u een vraag?