Glas- en kozijnrenovatie voor VVE beheer

Voor VVE beheerders & voorzitters

Glas Van Veen maakt het werk van de VVE-beheerder aangenamer

Als VVE-beheerder of -voorzitter heb je het druk. De belangen van de leden moeten op meer dan één punt behartigd worden. Dat geldt ook voor renovatie- en onderhoudsklussen aan het gebouw van de VVE. Er wordt van je verwacht dat je overal vanaf weet en alles tot in de puntjes regelt. Ook als het om het vervangen van beglazing, hang en sluitwerk, ventilatieroosters en panelen gaat. Of wat te denken van het schoonmaken en repareren van kozijnen? Glas Van Veen kan ervoor zorgen dat al deze werkzaamheden keurig verzorgd worden, zonder dat je daar meerdere bedrijven voor hoeft in te schakelen. Keurig geregeld, de beste kwaliteit, meesterlijk vakmanschap en dat allemaal uit één hand. Glas Van Veen ontzorgt jou als VVE-beheerder of -voorzitter op alle fronten als het om glas en alles daaromheen gaat. Dan heb je weer tijd over voor andere, broodnodige werkzaamheden!

Je laat alleen echte vakmensen werken aan jouw gebouw

Glas Van Veen werkt uitsluitend met ervaren vakmensen. Experts die het vervangen van al het glas van een gebouw met net zoveel zorg omringen als bij het vervangen van het glas in een enkel raam. Als VVE-beheerder of -voorzitter volstaat het om de opdracht te verstrekken, daarna heb je geen omkijken naar het werk. In een wereld waar het ambacht langzaam verdwijnt, daar brengt Glas Van Veen de nodige expertise mee naar het werk. Tevreden klanten zijn onze grootste drijfveer en als de eigenaren in het gebouw tevreden zijn, dan mag jij dat ook zijn.

Afspraak is afspraak

Wij hebben onze goede naam hoog te houden. Daarom geldt bij Glas Van Veen: Afspraak is afspraak! We geven een eerlijk advies over de bestaande situatie, brengen een heldere offerte uit zonder verrassingen achteraf, starten op het afgesproken tijdstip en leveren het werk op binnen de afgesproken termijn. Daarbij zijn we goed bereikbaar en hanteren wij een snelle responstijd op telefoon en mail. Heeft u vragen, een probleem of een defect? Meld het ons en we staan er.

Welke werkzaamheden kun je aan ons overlaten?

-Dubbel glas vervangen in houten, kunststof en aluminium kozijnen
-Vervanging van hang en sluitwerk
-Vervanging van ventilatieroosters
-Vervanging van paneelwerk
-Vervangen bestaande klep- en draairamen voor HR++ hardglazen klep- en draairamen
-Reparaties aan houten kozijnen (ook houtrotsanering)
-Schilderwerkzaamheden aan houten kozijnen
-Vervanging van rotte dorpels
-Lichte timmerwerkzaamheden
-Plaatsing van tochtprofielen

Waarom oude dubbele beglazing vervangen?

Dubbel glas dat eind jaren ’90 / begin 2000 is gemonteerd hoeft niet kapot te zijn om niet meer optimaal te functioneren. Dubbel glas gaat in de loop der jaren achteruit, door vervuiling, krassen en inbijten van zuren. Dat levert minder zicht naar buiten op. Nog belangrijker echter, is het feit dat de toenmalige isolatienormen inmiddels dubbel en dwars achterhaald zijn. Dubbel glas van vandaag presteert op het vlak van isolatie vele malen beter. Een voorbeeld: Dubbel glas uit de jaren ’90 / begin 2000 kent een U-waarde van ongeveer 3.0. Dat was toen een behoorlijke vooruitgang, maar stelt niets voor in vergelijking met het dubbel glas van vandaag, met een gemiddelde U-waarde van 1,1. Dat houdt in dat het toepassen van modern dubbel glas zorgt voor een enorme optimalisatie van de isolatiewaarden. In de zomer minder warmte toetreding door toepassing van een extra zonwerende coating op het glas, in de winter minder stookkosten. Dat past volledig binnen de huidige maatstaven die gehanteerd worden voor duurzaam wonen.

Ook de nieuwe rubbers die gebruikt worden bij de montage van het nieuwe glas in kunststof en aluminiumkozijnen zorgen voor een betere afdichting. Dat reduceert de toetreding van vocht en tocht. Daardoor is er sprake van minder condens en wordt de duurzaamheid vergroot en het wooncomfort verhoogd. Bij het vervangen van glas in houtenkozijnen wordt niet alleen de duurzaamheid verhoogt maar wordt er ook een gezonder binnenmilieu gecreëerd door bijvoorbeeld een goed ventilatie, wat vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen voorkomt. Tevens neemt de kans op houtrot drastisch af omdat het nieuwe glas geventileerd aangebracht wordt conform de NPR 3577.

We sommen de voordelen van het vernieuwen van dubbel glas nog eens op:
-Betere warmte-isolatie
-Betere koude-isolatie
-Minder condens
-Minder vochtproblemen
-Minder houtrot

Daardoor:
-Minder verwarming nodig in de winter
-Minder geforceerde koeling nodig in de zomer
-Minder onderhoudskosten
-Energiezuinigheid van de woning stijgt
-Gunstiger energielabel
-Duurzamer wonen

Goed glas doet dus veel meer dan je denkt!

Ook op papier goed geregeld

Glas Van Veen helpt graag bij ‘papieren zaken’. Of het nu gaat om een subsidie aanvraag voor dubbel glas, het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan of het aantonen van verbeterde isolatiewaarden (bijvoorbeeld voor het aanvragen van een nieuw energielabel), wij staan je met raad en daad terzijde.

medewerker gvv

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, voor advies, een inventarisatie van de status van de beglazing en/of kozijnen of voor een aantrekkelijke offerte. Als VVE-beheerder of -voorzitter behartig je de belangen van eigenaren op het gebied van beglazing en kozijnwerk het beste wanneer je het werk uit handen geeft aan vakmensen met hart voor de zaak.

Neem daarvoor contact op met Robert Eikelboom:

Email: Robert@glasvanveen.com
Telefoon nummer: 06 46 92 57 24

Neem direct contact op

Glas Van Veen projectleider

Robert Eikelboom – Projectleider

Bent u geïnteresseerd in een onze producten of heeft u een vraag?